ProMeister Academy nå i Steinkjer!

ProMeister Academy har nå etablert et samarbeid med Mekonomen Steinkjer v/ Gunnar & Inges Bilservice a/s!

Denne uken var vi i Steinkjer for å teste de flotte og lyse verkstedlokalene til Gunnar og Inges Bilservice a/s  for å lage et optimalt opplegg rundt våre PKK-sertifiseringskurs. Myndigheten stiller krav til obligatorisk opplæring og personlig godkjenning av kontrollører som kommer inn under overgangsordningen etter direktiv 2014/45 EU, innen 1. oktober 2021.

Kursene omfatter gjeldende lovverk, teori, praksis og har en total ramme på 23 timer. Vi tilbyr en fleksibel sertifiseringsordning med 9 timers e-læring kombinert med to dagers praktisk teoretisk opplæring i disse flotte og  moderne verkstedlokalene.

Se vår kurskatalog for mer informasjon om datoer. 

Bildene viser ivrige kursdeltagere denne uken